Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Alin Tișe, citat de media9.ro: „Vom rezolva definitiv racordarea la rețelele de apă potabilă din Beliș, Mărișel, Rîșca, Măguri-Răcătău și Mănăstireni”

articol publicat în ianuarie 3, 2022

Alin Tișe a declarat la emisiunea Actual Regional de la TVR Cluj iar apoi citat de media9.ro că va rezolva definitiv racordarea la rețelele de apă potabilă din Beliș, Mărișel, Rîșca, Măguri-Răcătău și Mănăstireni.

„Vom rezolva definitiv racordarea la rețelele de apă potabilă a comunelor din zona montană din județul Cluj. Este vorba de comunele Beliș, Mărișel, Rîșca, Măguri-Răcătău și Mănăstireni.

Sunt comunele pentru care vom demara un proiect amplu de racordare la rețelele de apă potabilă pe care îl vom începe în primăvară, de la Huedin. Lucrările vor fi realizate din bugetul CJ Cluj, din redevența pe care consiliul o deține pentru rețelele de apă și canalizare.

Vom începe cu Beliș, apoi două deviații către Rîșca și Mărișel, din Mărișel spre Măguri – Răcătău, iar din localitatea Dumbrava – Căpuș vom racorda comuna Mănăstireni. Astfel vom rezolva definitiv racordarea la rețelele de apă potabilă a comunelor din zona montană din județul Cluj” a anunțat Tișe, conform media9.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *