Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) La final de an, braconierii au ieșit la pescuit pe lacul Beliș-Fântânele cu plase de pescuit: Ce surpriză au avut?

articol publicat în ianuarie 4, 2022

La final de an, braconierii au ieșit la pescuit pe lacul Beliș-Fântânele cu plase de pescuit.

Cei de la Organizația pentru Protecția Mediului și Antibraconaj – ANCBP Cluj le-au făcut o surpriză neplăcută și erau cât pe ce să-i prindă pe braconieri. Braconierii au fugit însă și-au abandonat plasele.

„Am venit la barajul Beliș-Fântânele, am descoperit două setci aici în apă. Cineva ne-a informat că mai devreme erau aici și am și venit. Aici, după cum se vede e foarte adânc, sunt foarte greu de scos, o să vedem cum facem, am alertat poliția, așteptăm să vină și să ia măsurile care trebuie. Avem niște bănuieli ale cui aparțin, de cine ține zona asta, știm cine o administrează, știm mai multe lucruri dar asta să vedem pe parcurs.

Mai este una similară un pic mai încolo, nu are rost să mai filmez acuma, dar probabil nu sunt singurele de pe lac și singurele din zona, deci dacă ați văzut altceva, știți ceva concret, ne puteți spune, acuma îi momentul. Zvonuri, legende și alte lucruri se aud de mult timp dar acuma am găsit la fața locului” au anunțat de la fața locului cei de la Organizația pentru Protecția Mediului și Antibraconaj – ANCBP Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *