Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Scuze publice către Ovidiu Ilie Furdui

articol publicat în ianuarie 5, 2022

Scuze publice către Ovidiu Furdui Ilie

„Subsemnata, Trifan Monica Delia , prin intermediul publicației „Apuseni Info” îmi prezint în mod public scuze primarului comunei Crișcior, Furdui Ovidiu Ilie.

În campania electorală pentru alegerile parlamentare din anul 2020 am nedreptățit edilul comunei Crișcior emițând cu exces de ironie niște nemulțumiri proprii prin intermediul unor sesiuni live pe pagina personală de Facebook. 

La ora actuală comuna Crișcior beneficiază de un ansamblu de joacă sigur și trainic, de o grădiniță cu program prelungit modernă și fără întârziere la plata indemnizațiilor persoanelor vulnerabile, de îmbunătățirea aspectului comunei, de aceea este cazul să fac mea culpa și să prezint public scuzele de rigoare edilului comunei Crișcior” a transmis redacției Apuseni Info, Trifan Monica Delia.

1 thought on “Scuze publice către Ovidiu Ilie Furdui

  1. Un cetatean din Criscior spune:

    „de îmbunătățirea aspectului comunei”

    N-as prea zice. Uitati-va la trotuarul ala intre primaria Criscior si Zdrapti cum creste iarba pe el. N-a fost pavat sau turnat asfalt pe el de 30 de ani.
    Uitati-va la cladirile alea abandonate din Gura Barza de pe care cade tencuiala, intr-o stare avansate de degradare.

    Primele 2 mandate a lui de primar au fost ok, pentru ca avea un vice-primar care mai umbla prin comuna si se interesa de problemele oamenilor. Insa s-au certat iar acum de 1 mandat jumate are alt vice-primar pe care nu-l vezi, total absent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *