Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un șofer a fost depistat pe CONTRASENS cu 182 KM/H! Bărbatul avea și permisul suspendat!

articol publicat în ianuarie 6, 2022

La data de 01 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Reghin au înregistrat cu ajutorul aparatului radar, pe raza localității Morăreni, județul Mureș, un autoturism rulând cu o viteză de 181 de km/h pe sensul opus de mers.

În data de 05 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă  de 22 de ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că tânărul figurează cu dreptul de a conduce suspendat. 

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei pentru depăşirea vitezei regulamentare, 870 de lei pentru deplasarea pe sensul opus de mers și cu avertisment pentru neoprirea la semnalele regulamentare ale polițiștilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, tânărul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *