Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ioan Mang a dat trei tunuri politice la început de an: Președinte la ANFP, subprefect și secretar de stat

Președintele PSD Bihor, Ioan Mang, actual deputat, este cel mai longeviv președinte de filială județeană PSD din Ardeal, adevărat niciodată câștigător la primăria Oradea, doar parțial la Consiliul Județean Bihor, dar un politician cu o experiență politică substanțială și cu o agilitate de negociere excepțională. Practic, sub președinția sa, de la Bihor, Mang a supraviețuit sub Geoană, Ponta, Dragnea, Dăncilă și mai nou Ciolacu.

În vara lui 2020, Ioan Mang a reușit din nou să evite schimbarea sa din funcția de președinte, după ce la Alba, fostul deputat Ioan Dîrzu, cu rezultate politice similare, fusese schimbat, cu actualul deputat Radu Tuhuț, fost primar al comunei Ciuruleasa.

Astăzi, bine așezat la șefia filialei, prin mandatul de deputat, gândește strategia pe 2024, unde USL-ul național s-ar putea să-l aducă la masa câștigătoare cu Ilie Bolojan și a început negocierea pentru reprezentare bihorenilor la nivel național și județean.

deputatul Ioan Mang, președinte PSD Bihor

Care sunt primele tunuri la începutul anului 2022?

Felix-Vasile Cozma a fost numit Președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici din România.

Felix – Vasile Cozma a mai ocupat această funcție în perioada 2017-2019. Schimbarea din funcție în 2019 a fost una politică datorită preluării guvernării de către PNL.

Aurel-George Mohan a fost numit în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății.

La cei 38 de ani împliniți, Aurel-George Mohan este un cunoscut medic primar neurochirurg, medic șef bloc operator, doctor în medicină, conferențiar universitar în cadrul Facultății de Medicină din Oradea.

Emilian Pavel a fost numit subprefect al județului Bihor.

Emilian Pavel a fost consilier județean în perioada 2009-2014, apoi în perioada 2014-2019, Emilian Pavel a fost europarlamentar, fiind și cel mai tânăr europarlamentar român iar din 2020 a devenit consilier local in Consiliul local al municipiului Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian