Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Pompierii din Beiuș și Aleșd au degajat copaci prăbușiți pe carosabil în Roșia și Peștiș

articol publicat în ianuarie 10, 2022

Duminică, între orele 00.50 – 10.15, echipajele de pompieri militari ale Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, Secției de Pompieri Beiuș și Stației de Pompieri Aleșd au intervenit în trei localități, desfășurând șase misiuni de înlăturare a copacilor căzuți pe mașini, carosabil și fire de electricitate.

Astfel, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, între orele 00.50-01.10, pompierii Detașamentului Oradea au acționat pe strada Feldioarei din municipiu, pentru degajarea unui arbore căzut peste un autoturism și pe carosabil.

În aceeași noapte, în intervalul orar 01.00 – 04.10, echipajele de pompieri ale Detașamentului 2 Oradea au intervenit în municipiu, pe străzile Moldovei și Mehedinți pentru înlăturarea a doi copaci prăbușiți peste două mașini, respectiv pe strada Colinelor, pentru îndepărtarea unui arbore de pe firele de electricitate și de pe carosabil.

Duminică dimineață, pompierii militari din cadrul Secției Beiuș și Stației Aleșd au desfășurat operațiuni similare, acționând cu echipamentele și accesoriile din dotare pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil, în localitățile Roșia și Peștiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *