Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) După ce a intrat cu mașina într-o casă din Gilău, a fugit dezbrăcat și le-a arătat semne obscene pompierilor

articol publicat în ianuarie 10, 2022

Apuseni Info vă relata în această dimineață cum un șofer din Cluj-Napoca a intrat într-o casă din Gilău – O mașină a derapat de pe drum și a intrat într-o casă în Someșu Rece, Gilău

Între timp, am aflat că după ce a intrat cu mașina într-o casă din Someșu Rece, a fugit dezbrăcat și le-a arătat semne obscene pompierilor.

Știre inițială: O mașină a derapat duminică pe DJ 107P, din direcția Gilău spre Someșu Rece, și a intrat într-un imobil.

„Polițiștii au fost sesizați in jurul orei 17.18, pentru a interveni la un accident de circulație produs pe drumul județean 107P, localitatea Someșu Rece. 

Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe DJ 107P, din direcția Gilău spre Someșu Rece, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabila, ulterior autoturismul oprindu-se în clădirea unui imobil. 

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate,  refuzând totodată recoltarea de mostre biologice”, a anunțat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *