Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Moții îl pot întâlni pe liderul AUR: George Simion ajunge mâine la Brad!

George Simion la Brad

După interviul exploziv de duminică, de la Culisele Statului Paralel, cu Anca Alexandrescu, liderul AUR a luat-o la pas prin țară iar mâine va ajunge în municipiul Brad.

„Miercuri, 12 ianuarie 2022, ora 09:00 copreședintele AUR, George Simion, va veni cu autocarul AUR pentru campania de strângere de semnături la Brad. Vă așteptăm în număr cât mai mare pe toți patrioții adevărați in piața aurului, (centru)” a anunțat liderul AUR din Țara Zarandului, Florin Nuțea.

Vă reamintim, Apuseni Info este printre puținele publicații din Ardeal care a scris despre AUR și George Simion în campania electorală din 2020, înainte să intre în Parlament, împotriva curentului din mass media care a minimalizat AUR: „Patriotul român George Simion, care în ultimii ani s-a luptat pentru Unirea României cu Moldova și care a semnalat derapajele vechilor partide politice, străine intereselor țării, a ajuns astăzi în Țara Moților și a poposit în fața Muzeului Aurului de la Brad” scria Apuseni Info în 22 noiembrie 2020.

George Simion la Brad

Loading

3 thoughts on “Moții îl pot întâlni pe liderul AUR: George Simion ajunge mâine la Brad!

  1. Deci, așadar, prin urmare și în concluzie: mâine, în Piața Aurului din Brad, se vor călcă pe călcâie numai patrioții adevărați poleiți. Ăia pentru care limba maternă, istoria și școala pe bune e ca usturoiul pentru strigoi.
    Am să le dau eu niște exemple, tot mâine, pentru ce cauze s-au strâns semnături în Brad șide către cine. Numai să nu le rămână în gât propriul ,, patriotism „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *