Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Raul Matei (USR): Singura șansă de apărare și de evitare de colaps al sistemului medical rămâne vaccinarea

Consilierul local USR Brad, Raul Matei, explică într-o postare pe o rețea de socializare, că vaccinarea este singura șansă de apărare și de evitare a intrării sistemului medical în colaps.

„Pandemia neregulată, dar regulată de sistem, paralel sau nu.

Mărturisesc. La început nu am crezut. Teoria conspirației, masonii, controlul maselor cu diferitele instrumente, raze X, gama, 5G … 🙂

Toate concluziile de început le-am tras pe baza internetului facil, la vedere ( nu ca un specialist în domeniu sau elev sârguincios la clasă ), prin interacțiunea umană comună ( ce ai auzit tu, ce ți s-a întâmplat ție, rudelor, cunoștințelor… ).

Apoi mi s-a întâmplat. Corpul meu care nu a apelat de zeci de ani la medicația alopată ( nici măcar o aspirină sau paracetamol ) a făcut apel , nu ușor, la propriul mecanism de apărare. Sistemul imunitar a reușit să ridice un scut impenetrabil. Anticorpii și-au făcut treaba și în afară de o febră ușoară, de pierderea gustului și al mirosului, viața și-a continuat cursul firesc chiar și cu limitările și izolările de rigoare.

Apoi, la o vreme, pe diferite căi cu toate limitările mele de interacțiune, virusul a ajuns și la cei dragi, tată, frați, cumnați, prieteni, cunoștințe…Pe unii i-a afectat mai puțin, pe alții aproape că i-a învins.

Mitul că nu există fusese de mult spulberat. Virusul acționa și acționează imprevizibil. Pe unii nu îi atinge defel, pe alții îi zgârie ușor, iar pe mulți alții îi răpune. Evidența devenise evidență de mult timp. Trebuia doar să faci un pas în spate pentru a o zări.

Statul, ocrotitorul cetățeanului, bazându-se pe experiența specialiștilor din structurile subordonate trebuia doar să intervină unitar, cu reguli clare, științifice ( chiar și fără studii în spate de zeci de ani cu posibilele efecte secundare) și precise și care să nu se contrazică constant și fluctuant în funcție de situația propriilor interese sau de grup. Atât și nimic mai mult.

Eșecul lui, voluntar sau nu, a generat și a alimentat nesiguranța, îndoiala și teoria consipiraționistă a maselor. Unii au aderat cu ușurință la acest curent, alții ca o armă defensivă la acest instrument de ,, opresiune „, alții din lipsa unei informări obiective ( și instituțiile statului iar poartă cea mai mare vină) și alții din cauza unor ,, lideri” manipulatori. Răspunderea lor, a ,, liderilor” manipulatori, la miile, zecile, sutele de mii de morți nu ar trebui trecută cu vederea. Cum nu trebuie trecută cu vederea nici ,, bâlbâiala ” autorităților.

Cu toate aceste bâlbâieli ( voluntare sau nu ) recomandarea mea rămâne sfatul specialiștilor, nu al hăbăucilor analfabeți.

Tuneluri sub Sfinx or exista, dar eu încă nu le-am văzut. Energii, de asemenea, dar încă nu le-am simțit. Ce am simțit cert este pandemia asta ( voită sau nu ), efectele ei devastatoare, am văzut morții pe care i-a luat cu ea, oamenii rămași cu sechele fizice și emoționale.

Încrederea și gestionarea ei de către instituțiile și autoritățile statului român poartă directa răspundere a numărului celor morți. Carantinarea, izolarea, impunerea unor măsuri ilogice și neunitare, eșarfă, mască de pânză, medicinală său FFP2, grup de maxim 6 pe stradă, nuntă cu maxim 100 de invitați și aprobarea unui congres politic cu 5000 de participanți sunt exact măsurile care au dus la această situație de morbiditate și de neîncredere.

Lipsa asumării unor măsuri drastice, chiar nepopulare, unitare și la timp a dus la numărul morților de acum și la îmbogățirea unor distribuitori de ,, măsuri ” de apărare.

Virusul există și e posibil să vă prindă din urmă chiar și pe voi. Singura șansă de apărare și de evitare de colaps al sistemului medical rămâne vaccinarea. Dar ați avut grijă ca în ultimul timp să o duceți în derizoriu.

Este strict părerea mea de cetățean, care a urmărit, a luat act de cele întâmplate și a tras niște concluzii” a scris Matei.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 8.861 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 4.757 mai mult decât în ziua anterioară. 991 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

În total, până astăzi, 11 ianuarie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.857.502 cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 15.459 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.760.487 de pacienți au fost declarați vindecați.

Până astăzi, 59.070 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *