Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Corneliu Mureșan a fost numit în funcția de subprefect al județului Alba

Corneliu Mureșan a fost numit în funcția de subprefect al județului Alba.

Mureșan are 35 de ani este consilier județean și director al CS Unirea. În trecut a fost președinte al TSD Alba.

„Am avut mereu convingerea că omul sfințește locul, și că faptele bune se pot realiza indiferent de locul de muncă pe care îl avem, iar caracterul este mai important decât orice funcție. În același timp, nu am refuzat nici o provocare din postura în care pot face viața celor din jurul meu mai bună și mai lipsită de griji. În politică nu am ars nici o etapă, iar numirea într-o funcție, precum cea de subprefect, nu este o răsplată, ci o mare responsabilitate.

Pentru mine, cetățeanul, drepturile și interesele sale, vor fi pe primul plan. Cu această ocazie, îi îndemn pe cetățenii județului Alba să nu ezite să mă contacteze pentru a-i ajuta să rezolve problemele cu care se confruntă.

În altă ordine de idei, județul Alba are nevoie de cele mai bune măsuri pentru gestionarea pandemiei, cu respectarea drepturilor oamenilor, operatorilor economici și ținând cont de recomandările specialiștilor și de regulile impuse de autoritățile centrale.

Voi ramane conștient, pe tot parcursul mandatului, că sunt în slujba cetățeanului, dar și că ocup această funcție vremelnic. Am văzut prefecți/subprefecți de o saptămână sau care au rezistat ani buni în această funcție!

Voi începe o muncă grea, dar frumoasă, care implică responsabilitate și determinare! Mulțumesc colegilor din Partidul Social Democrat, pentru susținere și în mod special colegilor din Alba, care au avut încredere că sunt potrivit pentru a desfăsura această activitate!” a declarat Mureșan după numire.

„Am adoptat o hotărâre de Guvern prin care au fost eliberaţi doi prefecţi şi 10 subprefecţi din funcţie şi au fost numiţi cinci prefecţi şi 15 subprefecţi. În total, din cei 42 de prefecţi au fost numiţi, de la momentul negocierii politice, 17 prefecţi, urmând ca restul până la 42, fie rămân în funcţie -cum este cazul celor 14 prefecţi de la PNL şi 3 de la UDMR – deci 17 rămân în funcţie.

Vorbim de un rest de 16 prefecţi care vor trebui numiţi în şedinţele viitoare. Pe măsură ce vom primi toate confirmările de la instituţiile statului care au această obligaţie de validare a candidaturilor, vom veni în Guvern cu propunerile – 13 de la PSD, doi de la PNL şi un prefect de la UDMR”, a anunțat Lucian Bode, miercuri, la finalul şedinţei de Guvern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian