Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Și la nivel local, în Beiuș, se solicită DEMITEREA managerului Spitalului Municipal Beiuș

articol publicat în ianuarie 14, 2022

În urmă cu câteva zile, jurnaliștii de la ebihoreanul.ro au realizat un material-investigație exploziv cu managerul Spitalului Municipal Beiuş, Claudiu Lupău, care conform publicației ebihoreanul.ro a fost prins făcând chef cu subalternii, în plină pandemie de COVID-19. Apuseni Info a prezentat la rându-i investigația cotidianului bihorean.

Ulterior social-democrații bihoreni i-au cerut demisia managerului.

Astăzi a venit rându-l grupului de consilieri local ai PSD Beiuș care printr-o adresă oficială au cerut primăriei Beiuș și membrilor Consiliului Local Beiuș DEMITEREA managerului Claudiu Lupău: „Perioada grea pe care o traversăm din punct de vedere pandemie, medical şi mai ales, social, presupune din partea angajaţilor Statului un comportament exemplar.

Nu a fost şi cazul managerului Spitalului Municipal din Beiuş, prins de către Poliţie în mijlocul unui mare chef, organizat de ziua sa, sfidând toate regulile şi normele la care românii sunt obligaţi să se supună.

Datorită acestui fapt, mai ales că au trecut deja cateva zile de la acest incident, grupul consilierilor locali PSD Beiuş solicită DEMITEREA domnului Lupau Claudiu.

Un asemenea comportament nu poate fi nici tolerat şi nici uitat, considerăm că este vremea să isi asume propriile fapte şi să plece, cu atât mai mult, cu cât,cu bună ştiintă, a pus în pericol activitatea unei întregi instituţii, spitalul municipal Beiuş,în acelaşi timp al angajaţilor şi a pacienţilor.

Un manager de spital trebuie sa fie un exemplu când este vorba de respectarea restricţiilor privind pandemia, chiar şi în timpul liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *