Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cîțu, despre gestul lui Silviu Ponoran după ce a semnat listele AUR: „Astfel de oameni nu mai rămân cu PNL”

În urmă cu o săptămână, primarul PNL din Zlatna, Silviu Ponoran, a semnat listele AUR pentru demiterea lui Iohannis.

„Am căutat toată viața oameni adevărați pentru țara asta, ce am făcut aici se vede (nota redacției – în Zlatna), rămânem și continuăm să facem lucruri pentru oameni și pentru țara asta și mă bucur că și sper că vom continua împreună să facem lucruri minunate, nu cu partide istorice care vând România. Eu sunt dintr-o familie de liberali care vrea bine țării, nu circul de acuma. Bravo!” a declarat în urmă cu o săptămână, primarul PNL din Zlatna, de lângă George Simion.

Astăzi, în Alba Iulia, premierul Florin Cîțu a răspuns unei întrebări a reporterului Alba24 legată de situația primarului din Zlatna, Silviu Ponoran: „De câte ori membri ai Partidului Național Liberal acționează împotriva PNL și ai parteneriatului cu Klaus Iohannis, nu rămân membri de partid. Am arătat la nivel național că atunci când avem astfel de oameni nu mai rămân cu PNL”.

Care a fost poziția PNL Alba, față de gestul primarului din Zlatna – PNL Alba, despre ieșirea lui Silviu Ponoran alături de AUR: Ne rămâne regretul că a căzut pradă, sperăm noi, unui impuls de moment

sursă declarației lui Florin Cîțu – alba24.ro

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *