Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Radu Tuhuț: Sute de moți au semnat pentru înființarea unui cabinet de expertiză medicală

Deputatul social-democrat, Radu Tuhuț, fost primar al comunei Ciuruleasa, a anunțat de curând că sute de moți au semnat pentru înființarea unui cabinet de expertiză medicală.

„Demersurile privind înființarea unui cabinet de expertiză medicală în Munții Apuseni au continuat în aceste zile. Am avut primele discuții cu domnul Marius Constantin Budai, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, care a primit cu deschidere inițiativa noastră.

De asemenea, am fost prezent și la Spitalul Orășenesc ”Dr. Alexandru Borza” Abrud pentru a identifica, alături de specialiști, un spațiu adecvat pentru desfășurarea acestei activități. La rândul ei, doamna manager, Ionela Nicoleta Anca, a privit cu bucurie spre acest proiect.

Sute de persoane au semnat pentru înființarea acestui cabinet, iar zeci de moți mi-au comunicat, în ultimele luni, că avem nevoie de asemenea servicii. Vom continua munca din empatie pentru cei din Apuseni care sunt nevoiți să străbată zeci sau chiar peste 100 de kilometri până la cel mai apropiat cabinet de expertiză medicală și recuperare a capacității de muncă” a anunțat Tuhuț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian