Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Cazacu: DN 74 Brad – Gura Barza, în acest an, prin programul Anghel Saligny este aproape aprobat la finanțare!

Primarul din Brad a anunțat într-un live, în această seară, că DN 74 Brad – Gura Barza, în acest an, prin programul Anghel Saligny este aproape aprobat la finanțare.

„Un proiect foarte important pe care îl readuc acum la cunoștință dar care nu este în premieră – drumul național DN 74, Brad – Gura Barza, în acest an, prin programul Anghel Saligny, este aproape aprobat la finanțare și vom începe procedurile de achiziție publică, proiectare și execuție pentru reparare cu covor asfaltic continuu la segmentul de drum Brad – Crișcior.

De asemenea din bugetul local și printr-un parteneriat cu Consiliul Județean sper să executăm și alte lucrări de anvergură pentru reabilitarea drumurilor naționale din municipiul nostru” a anunțat Florin Cazacu.

Programul național „Anghel Saligny” presupune investiții de 50 de miliarde de lei în comunitățile locale, pentru realizarea de drumuri, canalizări și infrastructură de gaze.

Loading

1 thought on “Florin Cazacu: DN 74 Brad – Gura Barza, în acest an, prin programul Anghel Saligny este aproape aprobat la finanțare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *