Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

PNL și USR și-au dat mână într-o localitate de la poalele Apusenilor pentru a majora bursele școlare de la 300 lei, la 400 de lei pe lună!

PNL și USR și-au dat mână într-o localitate de la poalele Apusenilor, comuna Burjuc, pentru a majora bursele școlare de la 300 lei, la 400 de lei pe lună.

„Filiala USR Burjuc și PNL Burjuc prin cei doi președinți Duleanț Dacian și Mariș Cristian au colaborat intens în a verifica modul cum a ajutat majorarea la 300 lei(față de 100) a cuantumului burselor pe anul 2021 propus de USR si PNL în consiliul local și adoptate prin Hotărârea Consiliului Local numărul 14/2021.

Concluziile pe care împreună le-am tras a fost faptul că în urma ultimelor decizii ale Ministerului Educației numărul beneficiarilor a crescut de la 9 cât erau în 2021 la 13 în 2022, dar a crescut și rata inflației, astfel încât de comun acord am hotărât să propunem majorarea sumei de 300 lei pe lună pentru elev la 400 lei pe luna pentru elev.

Menționăm că această măsură a fost propusă după o analiză intensă și specializată a Bugetului Comunei Burjuc și sunt fonduri suficiente!” a anunțat liderul USR Burjuc, Dacian Duleanț.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *