Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Trei bărbați din Baia de Arieș, au fost depistați de poliție băuți sau drogați la volan, în Baia de Arieș, în noaptea de marți spre miercuri!

La data de 15 februarie 2022, în jurul orei 23,00, polițiștii Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au depistat un bărbat de 31 de ani, din Baia de Arieș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Republicii din Baia de Arieș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imediat după, tot în jurul orei 23,00, polițiștii Serviciul Rutier Alba din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au mai depistat un bărbat de 41 de ani, din Baia de Arieș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Republicii din orașul Baia de Arieș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorii auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În plasa polițiștilor a căzut și un tânăr care era sub influența substanțelor psihoactive.

În final, în noaptea de 15/16 februarie 2022, în jurul orei 03,30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Arieșului din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul  drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta substanțelor psihoactive.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *