Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Urmărit internațional, căutat de autorităţile franceze pentru furturi a fost depistat de poliţiştii din Tinca

Marți, 15 februarie a.c., pe raza localității bihorene Tinca, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale împreună cu polițiști de la Secția nr.8 de Poliție Rurală Tinca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat de 29 de ani, din comuna Ciumeghiu, județul Bihor, urmărit internațional.

Autoritățile judiciare franceze au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, pe teritoriul Franței.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe aceasta unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene, iar miercuri, 16 februarie a.c., va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autoritățile judiciare din Franța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian