Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Emil Popa (USR Beiuș): Accesul rutier la Policlinica din Beiuș a fost nejustificat blocat!

Consilierul local al USR Beiuș, Emil Popa, consideră că este de neînțeles cum a putut fi blocat accesul rutier la Policlinica din Beiuș. Popa a mai anunțat că a depus o adresă la primăria Beiuș prin care solicită să se facă demersurile necesare pentru ca restricția pe stradă să fie ridicată.

„Accesul rutier la Policlinica din Beiuș a fost nejustificat blocat! Pur și simplu, fără nicio explicație, într-o zi a apărut indicatorul care interzice accesul pe stradă, cu excepția Poliției și riveranilor. Oamenii care au nevoie de servicii medicale în Policlinică, indiferent de starea de sănătate sau de etate sunt nevoiți să parcurgă pe jos o distanță considerabilă pentru cineva aflat în suferință sau la o vârstă venerabilă. Este de neînțeles cum cineva a putut lua o astfel de măsură!

Într-una din zilele trecute, aflându-mă în zonă, am observat o mașină oprind în mijlocul drumului și din ea coborând un vârstnic și un aparținător care l-a ajutat, încet-încet, să treacă strada și să parcurgă drumul până la Policlinică. Poate nu întâmplător, la câteva zile distanță, cineva mi-a povestit o altă situație asemănătoare și mă întreba cum este posibil așa ceva?

Pentru îndreptarea acestei situații aiuritoare, azi am depus o adresă la Primărie prin care solicit să se facă demersurile necesare pentru ca restricția pe stradă să fie ridicată și cei care au nevoie de serviciile din Policlinică să le poată avea fără a fi nevoiți a parcurge pe jos zeci de metri, fie că plouă, că este zăpadă sau caniculă. Ca să nu mai zic că pe trotuare n-au pe unde circula, acestea fiind ocupate mai tot timpul în întregime de mașini” a precizat Emil Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian