Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

BOICOT anti-Putin: Nu mai cumpărăm nimic de la Lukoil, Gazprom!

Românii au început să se mobilizeze pe facebook pentru a boicota firmele rusești după ce Rusia a invadat Ucraina joi, 24 februarie.

„La fel ca mulți dintre voi, m-am întrebat ce pot face pentru a sprijini Ucraina. Răspunsul imediat: să nu mai cumpăr de la ruși. Este modul meu personal de a sancționa Rusia. Acesta este cel mai simplu lucru pe care cred că-l putem face.

Am generat o listă a tuturor firmelor din România care au acționariat rusesc. Sunt câteva sute. Puteți descărca lista de aici: https://bit.ly/FirmeRusia. În tabelul din poză avem top 10 după cifra de afaceri.

Pentru mine e clar: nu mai cumpăr nimic de Lukoil, Gazprom și alte firme din listă. Cu speranța că le vor scădea veniturile și se vor plânge autorităților din Rusia.

PS: pe lângă acestea, mai sunt alte firme rusești “deghizate” prin offshore-uri precum Cipru pe care nu le-am putut identifica. Dacă știți astfel de cazuri, vă rog să-mi semnalați pentru a analiza”, a scris pe o rețea de socializare Eduard Burghelia, fondatorul şi CEO-ul Confidas.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian