Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

El este primarul Kievului: Vitali Klitschko, fost campion mondial la box, categoria grea, apără Kievul!

Vitali Kliciko este primarul orașului Kiev și fost boxer profesionist. Originar din Ucraina, acesta a trăit până în 2014 în Germania. În 2012, a devenit campion WBC la categoria grea. Este fratele lui Vladimir Kliciko. și are un doctorat în științe sportive.

Vitali Klitschko a îmbrăcat uniforma militară și s-a alăturat soldaților care încearcă să îi îndepărteze pe rușii care atacă Kievul deja de câteva zile.

Klitschko este multimilionar și ar fi putut să fugă din Ucraina cu un avion privat și să ducă o viață fericită, dar în schimb a decis să-și riște propria viață și să lupte pentru țara sa împotriva unei superputeri. Istoria își va aminti acest curaj” arată jurnaliștii de la Știri de Cluj.

Fostul mare sportiv care a ajuns la vârsta de 50 de ani a avut și un mesaj de transmis rușilor care atacă Ucraina. Totodată, Vitali Klitschko a ținut să laude modul în care au reacționat ucrainenii.

„Plecați acasă, nu aveți nimic de găsit aici! Sperăm ca rușii să ia decizia să se întoarcă în Rusia. Dar văd atât de mulți oameni, cu toții mândri de armata noastră, îi văd pe ucraineni cum își apără capitala, cum își apără casele și familiile… Respect pentru toți cei care sunt gata de luptă pentru țara noastră!”, a spus Vitali Klitschko.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian