Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/r62532apus/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

TNL, al doilea partid al Clujului: George Șeica, noul președinte al TNL Negreni!

Au USRiștii parlamentari, consilieri locali și județeni, au PSDiștii 11 primari, parlamentari și aleși locali, însă la Cluj, PNL este o adevărată mașinărie de război. Practic partidul lui Boc, Tișe și Buda nu are concurență în județ și municipiu.

Oarecum, filiala de tineret a PNL, TNL Cluj, este a doua forță politică în județ. Gândiți-vă doar la faptul că doi parlamentari provin din fostul TNL Cluj, Radu Moisin, fost președinte TNL Cluj și Sabin Sărmaș, apoi la numărul considerabil de aleșii locali liberali, de la Maria Forna, la Loredana Pop sau Cristian Ciuta și exemplele sunt numeroase.

Bun. Considerațiile de mai sus sunt exemplificate de organizarea impecabilă din teritoriu, de faptul că TNL Cluj are organizație și în Negreni, acolo unde partidele de opoziție sunt…inexistente.

George Șeica, noul președinte al TNL Negreni

„Alături de colegii mei Marinel Andro, Cristian Ciuta și Andrei Bradea, am participat astăzi la alegerile noului birou de conducere al TNL Negreni.

Organizația liberală de tineret este una cu tradiție la Negreni datorită domnului primar Manea Dorin, care a încurajat și susținut permanent tinerii. Un exemplu în acest sens este viceprimarul Vlad Daniel Nistor, ajuns în această poziție încă de la vârsta de 23 de ani. Parteneriatul cu tinerii a fost reconfirmat astăzi, prin constituirea noului birou, format din tineri care vor să aducă plus valoare comunității prin pregătirea lor profesională și educațională.

Îl felicit pe Seica George pentru alegerea în funcția de președinte precum și pe toți colegii care astăzi au făcut încă un pas în cariera politică, asumându-și să reprezinte în PNL interesele generației noastre.
Totodată, îl felicit pe domnul primar Dorin Constantin Manea, pe viceprimarul Vlad Daniel Nistor dar și pe toți cei 7 consilieri locali ai PNL Negreni, pentru toate realizările administrative care fac din comuna Negreni o comună cu adevărat europeană”
a anunțat de curând, Maria Forna, actual președinte al TNL Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian