Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Bărbatul decedat în Călățele, pe DN1R, a fost lovit de un panou metalic!

Apuseni Info vă relata în urmă cu câteva ore că – Un accident de muncă mortal a avut loc la ieșirea din localitatea Călățele, astăzi, 7 martie. Un bărbat de 53 de ani a murit după ce s-a accidentat în urma unor lucrări de reabilitare a DN1R.

Update: Bărbatul decedat în Călățele, pe DN1R, a fost lovit de un panou metalic!

Poliția Cluj a precizat că, în jurul orei 14.30, Secția 8 Poliție Rurală Huedin a fost sesizată, prin apel la SNUAU 112, cu privire la faptul că în cadrul unor lucrări de reabilitare a DN1R, la ieșirea din localitatea Călățele, un bărbat, de 53 de ani, din județul Alba, angajat al unei societăți comerciale, ar fi fost accidentat, la locul indicat fiind solicitat și un echipaj SMURD.

Ulterior, a fost constatat decesul acestuia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

ISU Cluj a precizat că pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au fost solicitați să intervină pentru a-i acorda asistență medicală unui bărbat pe DN1 R, la kilometrul 16. Apelul de urgență s-a dat la ora 14:30, iar pompierii s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială. De asemenea, în sprijin a fost trimis și un echipaj SAJ, care a constatat decesul unui bărbat de aproximativ 53 de ani.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *