Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Nelson Mondialu: Putin nu va fi trădat! Oamenii lui sunt gata să moară pentru el: „Mori tu, mori și eu”

Celebrul bombardier din Mănăștur, Nelson Mondialu, a precizat într-un clip viral că nu prevede o trădare în tabăra lui Putin! Oamenii lui sunt gata să moară pentru el: „Mori tu, mori și eu”

„Mă prietenilor, ascultați ce vă spun! Du-te Răzvan, du-te Răzvan, du-te Răzvan cu respect NATO și vezi-ți de treabă omule că voi nu știți ce vorbiți.

Mă, auziți: Sunt șmecheri, ca să înțelegeți, sunt șmecheri pe pământul ăsta care le-o fost numele valoare, numele țiplă, le-o fost numele dolari, înțelegeți, ca dolarul și să vină cineva să-l îngenunchieze, știi ce zice? Mai bine mor ca și samuraii. Mai bine mă fac ca racheții ăia, înțelegeți?

Deci, ascultați-mă ce vă spun: Ăla când o zis, dacă cineva când intervine, nu o văzut omenirea ce se va întâmpla pe pământul ăsta. Să știți că ăla nu vorbește aiurea mă. Și ăla, cu stuff-ul lui, cu suita lui care conduce. Să nu credeți că el are acolo oameni care e sunt jeguri, pentru că acolo o fost KGB-ul, o groază de spionaje din astea. Aia care sunt lângă el uite ia șe ni îs. Mori tu, mori și eu. Și tare mi mie că nu a fi bine” a explicat bombardierul din Mănăștur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian