Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Românii au inimă mare: Ajută și animăluțele din Ucraina: Primele pachete au fost deja trimise!

Organizația pentru Protecția Mediului și Antibraconaj a făcut recent un apel la iubitorii de animale, prin care anunța că așa cum sunt ajutați de către români, ucrainenii refugiați în țara noastră de urgia războiului, pot fi ajutate și animăluțele din țara vecină.

„Știm ca in aceasta perioada toată atenția este canalizata spre Ucraina si noi fiind organizație de protecția mediului si a animalelor implicit, lansam un apel de sprijin pentru cei de la granițe, si anume cu hrana pentru animale, dar si pentru oameni, daca doriti sa directionati acolo donația dvs.

Intrucat nu avem experienta cu actiuni umanitare, am identificat putin mai greu scopul pe care aceasta mobilizare il poate avea, dar speram sa impacampe toata lumea.

Asadar, cine doreste sa doneze in contul nostru bancar, pe Revolut sau prin alte metode, rugam sa precizeze la detaliu:

  • „UCRAINA pentru animale” sau „UCRAINA pentru oameni”.
  • IBAN-ul contului la Banca Transilvania:
  • RO73BTRLRONCRT0629229001
  • Revolut: 0741028697 sau 0740 208 560

Ne gandim sa formam pachete pe care cei care trec granita inspre Ucraina sa le imparta celor de la coada si sa le facem chinul mai usor, in cele cateva zile de asteptare.

O sa identificam si alte lipsuri si ne vom adapta din mers, dar asteptam si idei!” au anunțat cei de la Organizația pentru Protecția Mediului și Antibraconaj.

Activiștii au anunțat ulterior și că primele pachete cu hrana pentru animalele din Ucraina au plecat spre Sighet: „Pana acum am adunat aproximativ 300 lei din donații on-line și 1000 lei de la membri noștri. Se vor distribui aproximativ 60 de pachete cu hrana uscata și umedă. Mulțumim mult pentru sprijin și pentru pregătire, Animania Shop!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian