Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Sursă din PENTAGON: Vladimir Putin ar suferi de „cancer intestinal în fază terminală”

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, ar suferi de „cancer intestinal în fază terminală”, conform unei surse de la Pentagon, citată de Daily Star, după ce liderul de la Kremlin a apărut în public cu fața umflată, după invazia Ucrainei.

Conform sursei citate, expresia sa arată că suferă în mod constant, ceea ce a putea să îl facă mai agresiv, coleric sau ar putea să atace Ucraina pentru că știe că nu mai are mult de trăit, este pe moarte și vrea să lase Rusiei o moștenire, să rămână în istorie.

Lord David Owen, fost secretar de stat pentru afaceri externe și Commonwealth din UK, spune că înfățișarea liderului rus pare a trăda folosirea steroizilor anabolizanți, substanțe folosite de atleți pentru creșterea performanței, dar care au efecte secundare vizibile și periculoase. Așa s-ar explica schimbările evidente de pe chipul liderului rus. „Uitați-vă la fața lui, cum s-a schimbat. Acum are o față ovală. Oamenii zic, oh, e operație estetică sau Botox, dar eu nu cred asta nicio clipă. El e pe steroizi anabolizanți pentru culturiști – că este mândru de mușchii lui și se dezbracă la bustul gol – ori e pe corticosteroizi. Dacă iei aceste substanțe așa ți se transformă fața, a declarat Lord Owen, la Times Radio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian