Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/r62532apus/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Un deputat clujean solicită indicatoare rutiere cu litere chirilice pentru refugiații din Ucraina

Un deputat clujean solicită indicatoare rutiere cu litere chirilice pentru refugiații din Ucraina.

„Am transmis către Primăria Cluj-Napoca și celula de criză din cadrul Prefecturii Cluj propunerea de a amplasa indicatoare în ucraineană pentru refugiații care vin în Cluj sau sunt în tranzit prin oraș.

În ultimele zile și nopți, numărul refugiaților ucraineni a crescut în județul Cluj. Dar deplasarea lor e dificilă, necunoscând – mulți dintre ei – alfabetul latin.

Indicatoarele pe care le propunem îi vor ajuta să se orienteze mai ușor către principalele puncte de interes: poliție, gară, aeroport, puncte de informare.

Sper ca ideea să fie implementată rapid și în restul țării. E o nevoie reală la care trebuie să răspundem. Așteptăm reacția autorităților” a anunțat Băltărețu.

1 thought on “Un deputat clujean solicită indicatoare rutiere cu litere chirilice pentru refugiații din Ucraina

  1. Dl . Deputat Băltărețu a-ți citit constituția României ? Dacă nu a-ți citiți să o citiți și o să vedeți în ce limbă se scrie în locurile pe care le-ati amintit din prezentul articol !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian