Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un polițist clujean a găzduit la el acasă două ucrainence: Nu mai dormiseră în pat de o săptămână!

Un polițist din cadrul Centrului Operațional al Inspectoratului de Politie Județean (IPJ) Cluj a găzduit la el acasă două refugiat din Ucraina. Cele două ucrainence nu mai dormiseră în pat de o săptămână.

După ce a văzut un apel făcut pe o platformă de socializare cu privire la două persoane venite din Kiev, care căutau o locuință temporară, acesta a sărit de îndată în ajutorul lor, iar de vineri seara le-a oferit adăpost în mijlocul familiei sale, punându-le la dispoziție o cameră din apartamentul său.

Cele două persoane, respectiv o adolescentă și o femeie în vârstă, au fost nevoite să lase în urmă locuințe, locuri și oameni dragi pe care nu știu dacă îi vor mai întâlni vreodată. Acestea le-au mărturisit colegului și soției sale că nu au mai dormit de o săptămână într-un pat, că trenul cu care au venit a fost amânat de 3 ori, așteptând cu teama să plece din fața atacurilor din acele zone, dar și că nu mai știu nimic despre locuințele lor.

Ba mai mult, polițistul le-a ajutat cu biletele de avion și bani, pentru ca tânăra sa se deplaseze în Paris unde va locui cu prietenele ei, iar cealaltă femeie va pleca mâine spre Viena.

Ne înclinăm în fața colegului nostru care a îndeplinit cu succes o misiune ce nu era cuprinsă în niciun ,<<plan de măsuri>>!” a anunțat polițistul clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian