Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Revine GERUL: -11°C Câmpeni, -13°C Brad, -8°C Huedin, -7°C Beiuș, -11°C Zlatna, -7°C Sebiș, -16°C Beliș, -12°C Arieșeni, -13°C Baia de Arieș

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza de vreme pentru regiuni din țară, în următoarele două săptămâni.

În zona Munților Apuseni, minimele ne vor duce înapoi în luna februarie: -11°C Câmpeni, -13°C Brad, -8°C Huedin, -7°C Beiuș, -11°C Zlatna, -7°C Sebiș, -16°C Beliș, -12°C Arieșeni, -13°C Baia de Arieș

În Apuseni, zona depresională:

În prima săptămână de prognoză vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între -2 și 2 grade și cea a minimelor între -7 grade în prima dimineață și -14 grade în ultima.

În cea de a doua săptămână se va încălzi: media maximelor va ajunge să atingă în ultimele zile 10-12 grade și a minimelor -3…-1 grad.

Temporar se vor semnala precipitații în general slabe cantitativ, cu o probabilitate mai mare în perioada 7-9 martie, dar și după 16 martie.

În Apuseni, la munte:

În Munții Apuseni, în prima săptămână de prognoză vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă: media temperaturilor maxime cuprinsă între -10 și -2 grade și a minimelor între -17 și -10 grade.

În cea de a doua săptămână se va încălzi. Media maximelor va ajunge să atingă 2-4 grade și a minimelor -4…-3 grade.

Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi, dar mai ales în primele și în ultimele zile ale intervalului de prognoză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian