Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Polițiștii din Sebiș și Gurahonț au făcut mai multe percheziții în Vârfurile la contrabandiști

La data de 08 martie a.c., polițiștii orașului Sebiș împreună cu cei ai Secțiilor 9 și 10 Rurală  Sebiș și Gurahonț, au pus în executare, două mandate de percheziție, la domiciliile unor persoane, din localitatea Vârfurile, județul  Arad, bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Din cercetări a reieșit că, un bărbat de 53 de ani împreună cu soția sa de 44 de ani, ar fi comercializat pe parcursul anului 2021 și 2022, la cele două societăți comerciale pe care le dețin, în localitatea Vârfurile, țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă.

În urma efectuării perchezițiilor au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 4.720 de țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător, de diferite mărci, precum și un pistol revolver calibru 380 și 35 cartușe, calibru 9 mm.

În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a întregii stări de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale ai Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *