Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

O nouă firmă în Parcul Industrial Tileagd

Societatea AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., în calitate de administrator al parcurilor industriale din Municipiul Oradea și din județul Bihor, a organizat în data de 25.02.2022 procedura de NEGOCIERE DIRECTA pentru atribuirea unei parcele disponibile de teren din PARCUL INDUSTRIAL TILEAGD, situat în Localitatea Tileagd la aproximativ 17 km de Municipiul Oradea (pe drumul european E60).

In urma negocierii directe s-a atribuit parcela de teren in suprafața de 21.030 mp societății Procons Group SRL  infiintata in anul 2008, activeaza in domeniul constructiilor de infrastructura si a constructiilor industriale, cu o investiție in valoare de 1.100.000 euro.

Durata maximă a constituirii dreptului de folosință pentru parcelele din Tileagd este de 25 (douăzecișicinci) ani, începând cu data semnării Contractului de administrare și de prestări servicii conexe. Redevența minimă, stabilită ca bază de pornire a licitației deschise, este de  4,00 euro/mp/25 de ani, fără TVA pentru zona Industrie Prelucrătoare (producție) și de 4,50 Euro/mp/25 de ani fără TVA pentru zona Servicii.

Investiția propusă presupune construirea unei unități de producție și depozitare pentru uzinarea confecțiilor metalice, producția elementelor prefabricate de beton și zincare termică. Investitia va avea o suprafață construită de aproximativ 4500 mp constând in spații de producție, depozitare și spații administrative.

Odată cu implementarea investiției se vor achiziționa și echipamente necesare creșterii competitivității companiei pe sectorul construcțiilor de infrastructură precum și a activității de producție.

Pentru cei interesați solicitarea informațiilor referitoare la documentația de licitație și la condițiile de participare la procedura de licitatie deschisă, respectiv negociere directă va puatea fi adresată Societății AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A. numai în scris, pe adresa de email contact@adlo.ro.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *