Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Sala de sport din comuna Vața de Jos, mai aproape de realizare

Primarul din Vața de Jos, Liviu Ioan Lință, a mai dat o lovitură: Compania Națională de Investiții (CNI) solicita predarea amplasamentului și documentele aferente necesare începerii investiției – sală de sport în comuna Vața de Jos.

„Compania Națională de Investiții prin adresa nr. 6924/10.02.2022,ne comunica ca am trecut in etapa a doua în realizarea obiectivului <<Sala de sport în comuna Vața de Jos>> și ne solicita predarea amplasamentului și documentele aferente necesare începerii investiției” a anunțat recent Liviu Ioan Lință.

Compania Națională de Investiții (CNI) este o societate comercială pe acțiuni, înființată în anul 2001, care funcționează sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT).

Programele Companiei Naționale de Investiții vizează construcția de săli de sport, consolidarea și reabilitarea sălilor de sport construite înainte de anul 2000, construirea de bazine de înot și de patinoare artificiale, precum și construire și reabilitare de așezăminte culturale. Principalii beneficiari ai acestor programe sunt autoritățile publice locale.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *