Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

SURSE: Ilie Bolojan, greu de agățat în conducerea PNL! Bolojan nu dorește să fie brelocul nimănui, nici măcar al Cotroceniului

sursă foto: formula-as.ro

Apuseni Info vă relata zilele trecute că Ilie Bolojan a tunat la ultima ședință a Biroului Național al PNL: „Trebuie profesionalism și meritocrație, nu politichie!”.

De asemenea, cu o rezervă, cunoscând stilul independent a lui Ilie Bolojan v-am informat cu privire la faptul că în aceste zile, în PNL s-a discutat intens despre revenirea lui Bolojan în conducerea partidului în funcția de prim-vicepreședinte.

Realitatea este că Ilie Bolojan nu își dorește să intre în noua conducere, chiar dacă presiunile din partid sunt mari: „Ilie Bolojan are o imagine excelentă în Bihor, Transilvania și nu numai și ar face mult bine partidului, însă la cum au evoluat lucrurile în ultimul an, nu poți să ai o siguranță asupra duratei de viață de președinte a generalului Ciucă.

Mai mult, Ilie Bolojan este unul dintre liberalii cu pedigree care nu a lins niciodată clanțele de la Cotroceni, având o relație rezervată cu președinte Iohannis, prin urmare Bolojan nu dorește să fie brelocul nimănui, nici măcar al Cotroceniului. Mici șanse să accepta o funcție la nivel național” a declarat o sursă din conducerea PNL, pentru Apuseni Info.

Vă reamintim, Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a fost un factor ponderat în confruntarea din vară între fostul lider liberal, Ludovic Orban și aripa Cîțu, coordonată de președintele Klaus Iohannis. Bolojan a refuzat să fie vagon la o locomotivă care era foarte posibil să deraieze și așa s-a și întâmplat: Cîțu a condus PNL doar șase luni.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *