Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Se lucrează pe culoarul Trafic Mureș Nord, zona Munților Metaliferi!

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, a efectuat, în această săptămână, o vizită de lucru pe drumurile județene aflate în șantier în cadrul proiectului de modernizare a Culoarului Trafic Mureș Nord.

„După cum știți, Consiliul Județean Hunedoara a atras fonduri europene în valoare de peste 120 de milioane de lei pentru modernizarea drumurilor județene de la limita cu județul Alba, până la Ilia. Sunt aproape 70 de kilometri de șosea care va fi modernizată pentru a asigura un trafic rutier sigur și confortabil.

Sunt foarte mulțumit de modul în care constructorii lucrează, firmele care execută lucrările își fac datoria, însă știu că există și nemulțumiri. Este un disconfort creat, sunt lucrări la terasament care necesită multă atenție, dar și respectarea normelor în vigoare. Nu poți turna asfalt peste noapte, facem un drum care vrem să reziste foarte mult, nu doar un an sau doi. Nu ne permitem să lucrăm oricum!

Îi rog pe cetățeni să înțeleagă că acest proiect se realizează pentru oameni, pentru confortul și siguranța lor, de aceea le cer să manifeste înțelegere în această perioadă”, a declarat președintele Laurențiu Nistor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian