Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ce fonduri au intrat în visteria orașului Câmpeni în 2021?

Primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca, și-a prezentat bilanțul administrativ, după primul an da mandat. În primul material publicat, primarul din Câmpeni a prezentat fondurile care au intrat în visteria orașului din Munții Apuseni.

„În anul 2021, în plus față de încasările reprezentând veniturile proprii, în visteria orașului au intrat sumele:

●De la Consiliul Județean Alba – 1.200.000 lei (sumă de aproximativ 3 ori mai mare decât în 2020)

●De la Guvernul României – 2.683.000 lei (de peste 2 ori mai mare decât sumele primite în 2020), în condițiile în care peste 1.000.000 lei au fost primiți în 2020, după preluarea mandatului de primar

●În urma gestionării mult mai atente și riguroase a valorificării masei lemnoase exploatate din pădurea orașului Câmpeni, am obținut un profit de aproximativ 600.000 lei în anul 2021 (vreau să menționez că la aproximativ aceeași cantitate de masă lemnoasă exploatată în anul 2020, această activitate a înregistrat o pierdere de 65.000 lei

●Au crescut încasările la Piața agroalimentară cu peste 30%, iar la Piața agroindustrială cu o sumă de peste 10 ori mai mare, raportandu-ne la încasările de pe anul 2019 (an non-pandemic), acest lucru în condițiile în care nu am majorat nicio taxă.

Sumele de bani mult mai mari primite de la Consiliul Județean Alba și de la Guvernul României s-au datorat faptului că am avut proiecte fezabile și au venit și în sprijinul dorinței noastre și a cetățenilor de a achiziționa fostul teren de fotbal (unde inteționăm să facem o bază sportivă și heliport pentru elicopterele SMURD).

Și doresc să vă dau o veste bună – banii sunt pregătiți pentru achiziționarera acestui teren, urmează doar votul favorabil al consiliului local. Și sper că voi avea susținerea totală a consilierilor locali care la fel ca și mine doresc binele comunității noastre” a anunțat edilul Cristian Dan Pasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian