Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Fotbalul vine pe înălțimele Munților Apuseni: Cupa Muntelui Mărișel

Primarul din Mărișel, Viorel Ghic, a anunțat astăzi că în Mărișel se va organiza prima ediție a Cupei Muntelui Mărișel.

„Primăria Comunei Mărișel organizează în a doua zi de Paști, luni ,25.04.2022, începând cu orele 12:00, prima ediție a competiției de fotbal Cupa Muntelui Mărișel.

Competiția se va desfășura pe terenul de sport de la Școala Pelaghia Roșu. La sfârșitul competiției, toți participanții vor fi invitați la o gustare,iar începând cu orele 22:00 vom continua cu cântec, joc și voie bună la Căminul cultural din Stănești.

Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare” a anunțat Viorel Ghic.

Mărișel este o comună în județul Cluj, Transilvania, România, formată numai din satul de reședință cu același nume. Se află in Munții Gilău, componenți ai Munților Apuseni, la circa 50 km de municipiul Cluj-Napoca. Zona centrală a comunei este Mărișel-Stănești, unde se găsesc Primăria, Biserica, Școala Pelaghia Roșu, Muzeul Satului, dispensarul uman, dispensarul veterinar, postul de poliție, magazine și alte unități de alimentație și turism.

Comuna este așezată pe un platou înalt la o altitudine de 1150-1250 m. Relieful are suprafețe ușor ondulate și culmi rotunjite, dar în partea de nord și de sud sunt și văi adânci, cu versanți abrupți, cu ape repezi și baraje în miniatură.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *