Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Frig, ploi și ninsori, în Săptămâna Mare: De Paște vremea se încălzește!

ANM a publicat prognoza meteo pentru săptămâna 18- 24 aprilie 2022. Potrivit meteorologilor, vremea va oscila pe întreg parcursul săptămânii: frig, ploi și ninsori, în Săptămâna Mare iar de Paște vremea se încălzește.

Vremea în Transilvania în Săptămâna Mare 2022

În Transilvania, săptămâna 18 – 24 aprilie 2022 începe cu maxime de până la 12 grade Celsius, urmând ca până la finalul intervalului de prognoză, temperatura aerului să crească până la 16 grade Celsius.

Media valorilor minime va oscila între 1 şi 4 grade. Menționăm că probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în intervalul 16- 24 aprilie.

Vremea în Banat în Săptămâna Mare 2022

În Banat, săptămâna începe cu valori de 12- 13 grade, urmând ca acestea să crească de la o zi la alta, până pe 24 aprilie, când se vor atinge 18- 19 grade Celsius.

Minimele din prima parte a săptămânii se vor situa în jurul a 3- 4 grade Celsius. Ulterior, temperaturile minime vor marca o uşoară creştere, astfel că, la sfârşitul intervalului vor atinge valori de 6- 7 grade Celsius.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în intervalul 16- 24 aprilie.

Vremea în Crișana în Săptămâna Mare 2022

În Crișana, Săptămâna Mare 2022 debutează cu maxime până în 13 grade Celsius, apoi vor creşte până spre 18 grade la sfârşitul intervalului, caracterizând o vreme normală din punct de vedere termic.

În ceea ce priveşte minimele nopții, media minimelor se va situa la 2- 3 grade, urmând ca până la finalul intervalului să crească până la 6 grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii va fi sporită de-a lungul întregului interval de prognoză.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *