Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cum s-a întâmplat accidentul din Târnava de Criş, de pe DN76? Ce spun polițiștii?

Miercuri, Apuseni Info semnala un accident soldat cu 5 răniți pe DN 76, în apropiere de Târnava de Criș.

Ulterior, polițiștii hunedoreni au explicat cum s-a produs accidentul: „Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că, pe DN 76, în afara localităţii Târnava de Criş, la km 46, o autoutilitară condusă de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, ce se deplasa pe DN 76, din direcţia Brad spre Oradea, nu ar fi păstrat o distanţă regulamentară faţă de autoturismul ce se afla în faţa sa, condus de o femeie, în vârstă de 38 de ani, din comuna Vaţa de Jos, care, încetinise în spatele unui tractor care tracta o remorcă artizanală neînmatriculată, condus de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Vaţa de Jos, lovind autoturismul şi proiectându-l în remorca tractorului.

În urma impactului, autoutilitara a pătruns pe contrasens, intrând in coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din judeţul Braşov, ce se deplasa regulamentar pe DN 76 din direcţia Oradea spre Brad.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a trei persoane, respectiv a femeii în vârstă de 38 de ani, a bărbatului în vârstă de 41 de ani şi a unui minor în vârstă de 10 ani care se afla în calitate de pasager în autoturismul condus de bărbatul din judeţul Braşov.

Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei patru conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, recoltându-li-se o probă de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian