Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Șoferul implicat în accidentul din Florești, de la intrarea pe DN1E60, era DROGAT la VOLAN

Șoferul implicat în accidentul din Florești, de la intrarea pe DN1E60 era DROGAT la VOLAN. Vă reamintim, dimineață, Apuseni Info a anunțat că un accident a avut în Florești între două mașini.

„La data de 9 mai a.c., în jurul orei 06.10, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier pe DN1 E60,  în localitatea Florești. Coliziunea s-ar fi produs între un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Florești și un autoturism condus de un barbat de 51 de ani, din județul Satu Mare. În urma impactului nicio  persoană nu a solicitat îngrijiri medicale.

Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că bărbatul de 28 de ani nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat o concentrație de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul de 28 de ani a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă,  fiind condus la o unitate medicală  în vederea recoltării probelor biologice”, anunță IPJ Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian