Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Alin Chifor și Maier Raul au câștigat Concursul Național de Procese Simulate de Drept Penal

Alin Chifor și Maier Raul, studenți la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai au câștigat Concursul Național de Procese Simulate de Drept Penal.

„Împreună cu prietenul și colegul meu Maier Raul am câștigat Concursul Național de Procese Simulate de Drept penal.

Competiția a fost organizată în perioada 13-16 mai la Cluj de către ELSA Cluj-Napoca, pe care îi felicităm, pe această cale, pentru organizarea impecabilă.

Dincolo de rezultat, mă bucur enorm de faptul că am simțit în sfârșit cum e o competiție de procese simulate „așa cum se cuvine”: în format fizic, într-una din sălile Curții de Apel, cu pledoarii cât se poate de interesante și cu studenți foarte talentați.

Ce să mai, o experiență pe care abia aștept să o repet. Ne vedem la anul ca să ne apărăm titlul!” a anunțat Alin Chifor reușita.

ELSA Cluj-Napoca, prin departamentul Activități Academice, a organizat zilele trecute Concursul Național de Procese Simulate de Drept Penal „Traian Pop”.

ELSA România este singura asociaţie a studenţilor la drept care activează la nivel naţional, reunind aproximativ 1000 de membri din Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș şi Timişoara.

ELSA România a luat fiinţă în 1990, iar în 1993 a devenit membru cu drepturi depline al ELSA Internaţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian