Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/r62532apus/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Dorin Sorin David, către Cazacu și Oprișa: La treabă băieți, că în 2024, la următoarele alegeri, nu veți mai avea nici o scuză!

Președintele PER Brad, consilierul local Dorin Sorin David, a comentat anunțul primarului Florin Cazacu cu privire la reabilitarea DN76 și DN74 din Brad. David le cere rezultate concrete celor de la PSD și PNL Brad, în speță primarului Florin Cazacu și viceprimarului Ioan Oprișa.

„Acum nu mai aveți nici o scuză, sunteți de la intrare în țară și până la ieșire din țară doar PNL și PSD.La BRAD este maxim:

  • Consiliul Local majoritar PSD + PNL
  • Primar PSD
  • Viceprimar PNL
  • Administrator Public PSD ( post activat din acest mandat).
  • Consiliu Județean PSD
  • Prefect PNL
  • Guvernare PNL + PSD Premier PNL și stă în așteptare următorul premier, care va fi PSD.
  • PREȘEDINTE PNL + un vagon de bani de la UE.

În aceste condiții, Bradul trebuie să bubuie de bunăstare și ,,realizări mărețe”, asta dacă actuala administrației va ieși din starea de letargie și vor începe să lucreze în folosul comunității.

După cum se vede, în aproximativ 2 ani , de când sa instalat (foarte confortabil) coaliția PSD – PNL nu prea a punctat la capitolul realizări. În afară de parcarea de la spital , parcarea de tiruri ( pietruită) de la ieșire din oraș și minunea de semafoare, care au apărut ca ciupercile după ploaie și care nu vor face altceva decât să blocheze orașul , din punct de vedere a traficului.

Nu va dura mult și cel puțin 4 semafoare vor funcționa doar pe intermitent.

Deci , la treabă băieți , că în 2024 , la următoarele alegeri nu veți mai avea nici o scuză, doar faptul că sunteți incompetenți și lipsiți de viziune de dezvoltare a acestui oraș. SUCCES !” a scris David pe o rețea de socializare pentru Apuseni Info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian