Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Acțiunea de împădurire de la Măguri-Răcătău, un real succes: 3000 de puieți de molid au fost plantați

Activitatea de împădurire organizată în zona Măguri-Răcătău sâmbătă, 14 mai, de Asociația Nature O’clock și cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, s-a bucurat de un real succes.

Cu acest prilej, cei 250 de voluntari care au luat parte la acțiune au reușit să planteze aproximativ 3000 de puieți de molid, pe o suprafață de un hectar de teren.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Numărul semnificativ de persoane care au răspuns afirmativ la această inițiativă ne demonstrează preocuparea clujenilor, și nu numai, pentru protejarea mediului înconjurător. Mulțumim atât organizatorilor cât și tuturor companiilor și factorilor implicați care au făcut posibil ca un asemenea proiect ambițios să poată fi implementat cu succes în județul nostru.”

Laura Găină, președinte Asociația Nature O’clock: „Ne bucură succesul de care a avut parte această acțiune și intenționăm să o permanentizăm, derulând-o anual. Mulțumim, încă o dată, de sprijin, tuturor celor care s-au alăturat demersului nostru.”

Evenimentul a beneficiat de asistența de specialitate a Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo de sub autoritatea forului administrativ județean și a avut, de asemenea, ca parteneri pe: Bosch România, Cesarom, DEEP SERV, Kortina, Decathlon România, Romsilva – Direcția Silvică Cluj, Royal School in Transylvania, Primaria Măguri-Răcătău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian