Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ordin pe unitate să fie băgată hârâială între Tișe și fanii ”U” Cluj: Cine sunt cotețarii din spatele mișcării?

Suporterii de la Universitatea Cluj întotdeauna au fost băieți deștepți și nu au mers după fentă: și aici ne referim de la cei mai mulți susținători activi sau mai tăcuți ai echipei, până la suporterii din galerie.

Chiar dacă Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, în niciun moment nu a declarat că dorește desființarea ”U” Cluj, ci a venit cu o idee despre cum orașul ar putea susține mai bine doar o echipă ca să câștige competiția Champions League, câțiva părerologi poate nemulțumiți că NU au contracte la regiile instituției și câțiva colegi de politică cu Tișe și-au zis: „Acum e momentul!”.

În nicio secundă Tișe nu a cerut desființarea Universității Cluj, însă având în vedere fotbalul de doi lei din Românica, care nu este capabil să ofere o fucking echipă în grupele Champions League a venit cu ideea unei dezbateri despre performanță și trofee.

Astăzi, pentru a clarifica încă o dată cele afirmate în urmă cu câteva zile, Tișe reafirmă că doar comunitatea poate decide soarta unor cluburi sportive sau a unui singur club: „Da. Să decidă comunitatea!

Da. Să decidă dacă dorește una, două sau mai multe echipe în Liga 1!

Da. Să decidă comunitatea dacă suporterii, istoria, tradiția, palmaresul, performanța, infrastructura, finanțarea pot fi puse împreună pentru performanță superioară!

Da. Să decidă comunitatea, care vrea în majoritatea ei performanță, dacă Champions League este o țintă posibilă cu una sau cu mai multe echipe ale Clujului.

Da. Să decidă comunitatea dacă cele două echipe U și CFR să continue ca în prezent sau Clujul să aibă o singură echipă care să adune tot ce au ca valori incontestabile cele două echipe.

Da. Comunitatea să decidă dacă acest lucru este posibil sau nu va fi posibil niciodată.

Da. Comunitatea să decidă!

P.S. Modalitățile juridice în care se pot face aceste lucruri sunt diverse.

Nu am propus desființarea uneia sau alteia. Nu am propus în text una sau alta, pentru că, nu-i așa ….comunitatea poate decide asta.

Diferite organe ale unora introduse în diferite părți ale corpului, demonstrează mai mult ca niciodată nevoia de a se discuta onest, cinstit despre anumite subiecte ale comunității clujene! Nici acest lucru nu este obligatoriu.

Este doar un punct de vedere care nu obligă pe nimeni la nimic”.

Deci, deși și prima dată a vorbit de plus valoare și performanță, nu de desființare, anumiți părerologi, boostați de binevoitori au reinterpretat vorbe simple, cu scopul vădit de a băga hârâială între Tișe și fanii ”U” Cluj.

Cine sunt cotețarii din spatele mișcării?

Simplu, indivizi frustrați din politică, care niciodată nu au reușit să fie aleși uninominal, ci doar pe liste, părerologi supărați că nu au prins contracte de consultanță care să-l învețe pe Tișe…. absolut nimic dar care să factureze lunar.

Hahahahahaaaaa și haideți să vă mai spunem ceva: Emil va pleca la un moment dat de la primărie…. iar anumiți COTEȚARI politici nu-l doresc pe Tișe urmașul lui Boc la primărie (dacă Tișe ar opta pentru asta), chiar dacă tehnic, e singurul care astăzi se bucură de o bună notorietate și încredere în Cluj-Napoca.

De ce nu-l doresc anumiți COTEȚARI, pe Tișe, urmașul lui Boc la primărie?

Pentru că acești cotețari vor să-și facă jocurile la urbanism, pentru că acești cotețari trăiesc și respiră din numiri politice, din promovarea unor gâște pe diferite sinecuri și vorba unui bătrân PDList clujean, pentru că la un strigăt, Tișe ar lua partidul, nu de alta dar primarii știu cine i-a ajutat și nu i-a purtat cu povești.

Între timp, Tișe alege să nu fie populist și să aibă o părere despre performanță în fotbalul clujean. Cam atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian