Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ce spectacole și activități se vor organiza în Aleșd de 1 iunie?

sursă foto: primăria Aleșd

Primăria din Aleșd a anunțat astăzi ce spectacole și activități se vor organiza în orașul de la poalele Apusenilor, de 1 iunie.

„Copiii, părinții, dar și bunicii sunt așteptați de 1 iunie în Parcarea de lângă Ștrandul Termal din Aleșd. Vor avea loc spectacole de dans, muzică și teatru, sunt pregătite jocuri, concursuri și ateliere de creație pentru cei mici.

Anul acesta, Primăria Orasului Aleșd alaturi de partenerii sai: Clubul Copiilor Aleșd, Stația de Pompieri din Alesd, Liceul Teoretic „Constantin Șerban”, Colegiu Tehnic „Alexandru Roman” și asociația „Orion”, au pregătit o listă cu o mulțime de evenimente și activități în Parcarea de lângă Ștrandul Termal din Aleșd, în aer liber.

Acestea au loc miercuri, 1 IUNIE, începând cu ora 13:00 până in jurul orei 21:00. Activitățiile sunt potrivite pentru micuții de toate vârstele : desene pe asfalt, alergare, triciclete, biciclete, role, jocul cu cercul, sarit coarda – mentionam ca recuzita pentru fiecare activitate, se aduce de catre participant (ex. Creta colorata, coarda, cercuri, triciclete, biciclete, role, si foarte important echipamente de protectie ). Inscrierile la concursuri se fac la fata locului.

Pregatim si cateva ateliere de creatie, demonstratii facute la roata olarului.

Pompierii Statiei din Alesd vor pregati cateva demontratii pentru cei prezenti.

În cadrul activităților este pregătită și o super-petrecere animată de către Ella Bella, trupa de dans ”Metaphoric”, Giorgiana Caba, Denisa Pesel, Daiana Marusca, și un concert Bogdan Medvedi (ex Maxim), în cadrul căruia artistul va antrena atmosfera cu cele mai tari hituri ale sale.

De asemenea amenajarea unui mini parc de distractii, va transforma Ziua Copilului într-un adevărat festival.

Avem pregatite o multime de alte surprize. Revenim cu detalii!” au anunțat oficialii instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian