Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

S-a făcut pace și liniște în PSD Cluj: Duhul dragostei a pogorât la Huedin

Atmosfera tensionată de săptămâna trecută se pare că a trecut la PSD Huedin – PSD Cluj iar duhul dragostei pare că a pogorât din nou, după ce, conform spuselor dlui. Demea, Marius Fărcaș a ales să facă încă un pas în spate.

Practic, Alexandru Cordoș a înțeles că la Huedin echipa Goga-Achim sprijiniți de Demea pot face rezultate mai bune ca în trecut iar Sabin a înțeles că lupta o are de dat în Huedin, nu la Cluj.

Vă redăm declarația de armistițiu a dlui. Demea: „Huedinul, fiind un obiectiv de “importanță” politică și administrativă, s-a considerat că este politically correct să fie desantați reprezentanți ai celor două partide PNL și PSD, din toate palierele arcului guvernamental, care să ia cuvântul și să încerce să convingă.

Deschiderea „Zilelor Huedinului”, a fost făcută de același Master of Disaster, Moroșan Mircea, care într-un discurs „fudroaiant”, ne explica în ce mod s-a racordat la banii europeni – 40 de milioane euro, a realizat 50 de kilometri de conducte, canale, țevi de apă și gaz, hotărâri de guvern special emise câștigării bunăvoinței firmei Knauf, încât credeam că suntem în Sâncrai sau Ciugud Smart Village, păcat că am deschis ochii și l-am văzut pe Buratino dintotdeauna cu aceleași galimații și povești fără Pont. Dehhh…

Am avut parte și de o delegație “consistentă”, PSD-istă, județeană, care a venit cu un mesaj de unitate și colaborare cu PNL-ul local și reconstrucția din temelii a filialei locale, condusă de tânăra Oana Goga.

Folosindu-se de arta persuasiunii, președintele Alexandru Cordoș a convins mintiuța consilierului Fărcaș Marius să-și dea demisia, dezamorsând un conflict vechi care trena și a reușit să deschidă o ușă pentru reconstrucția unei filiale locale, cu fețe noi, tinere și dinamice.

Aferim, Coane, mintea, înțelepciunea și argumentele au prevalat, iar tonul și răul gălăgios s-au estompat”.

În onoarea acestui 14 februarie întârziat, le oferim celor doi politicieni protagoniști și un mic cadou muzical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian