Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, la Florești: Care sunt pașii care trebuie urmați?

Primăria Comunei Florești susține comunitatea și vine în spijinul proprietarilor de câini prin cea de-a doua campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân, microcipați și înregistrați în RECS (Registrul de evidență al câinilor cu stăpân) de pe teritoriul comunei.

Cei care doresc să beneficieze de această campanie trebuie să depună o cerere fie fizic la Registratura Primăriei, fie online pe adresa de e-mail: contabilitate@floresticluj.ro, împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliul stabil in Florești) și carnetul de sănătate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat).

Cum procedezi?

  • Ai domiciliul stabil în comuna Florești
  • Te prezinți la Primărie cu buletinul și carnetul de sănătate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat), completezi o cerere tip (aceasta se poate completa și online) și primești un bon/voucher
  • Suni la Cabinetul Sirius Animal Vet, de pe str. Cetatii, nr. 58 pentru programare (0264282071 în intervalul orar 10:00-16:00 )
  • În ziua programării, te prezinți cu câinele, carnetul de sănătate al câinelui, buletinul și bon-ul/voucher-ul
  • Transportul și îngrijirea câinelui, înainte și după sterilizare, revin în sarcina proprietarului
  • În ziua sterilizării, nu hrănești câinele! După sterilizare, îl îngrijești cu atenție, minimum 2 zile.

Haideți să dăm dovadă de responsabilitate, pentru a ajuta la combaterea fenomenului de abandon și de reducere a numărului de câini aflați pe domeniul public! Pentru mai multe informații: 0264-282-071

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian