Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Se închide podul I din Cheile Turzii pentru reparații

Consiliul Județean Cluj a anunțat închiderea podului I din Cheile Turzii (intrarea dinspre Cheia), pentru reparații care vor dura în jur de o săptămână.

„În cadrul lucrărilor de întreținere a traseelor turistice din județ, angajații și voluntarii Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj din subordinea Consiliului Județean Cluj vor desfășura, în aceste zile, lucrări de reparații la Podul I peste Valea Hășdății din Defileul Cheilor Turzii (intrarea dinspre Mihai Viteazu, pe la cabana veche sau pe la Refugiul Salvamont).

Astfel, vor fi înlocuite componentele de lemn ale căii de rulare precum și unele elemente ale suprastructurii podului, care au fost deteriorate de intemperii. Lucrările la Podul I din Cheile Turzii vor dura circa o săptămână.

Până la finalizarea acestor operațiuni, turiștii vor putea utiliza ruta (marcaj cruce roșie) pe la Refugiul Salvamont Cheile Turzii pentru a putea ajunge din parcarea dinspre Mihai Viteazu în defileu și înapoi.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că toate lucrările derulate urmăresc un singur lucru: asigurarea unei depline siguranțe pentru toți cei care decid să viziteze Cheile Turzii și să petreacă timp liber de calitate în acest minunat cadru natural” au anunțat oficialii Consiliului Județean Cluj.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *