Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Medicii și pompierii au salvat 7 persoane, în urma unui accident pe DN1/E60, între Groși și Aușeu

Marți, 31 mai a.c., pompierii militari bihoreni și echipajele medicale au acționat pentru salvarea a șapte persoane, victime ale unui accident rutier produs pe DN1/E60, între localitățile Groși și Aușeu.

Apelul prin Sistemul Unic 112, care sesiza producerea accidentului în care au fost implicați patru adulți și trei minori aflați într-un autoturism, a fot primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 06.50, moment în care, pentru salvarea victimelor, au fost mobilizate operativ, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunse la locul producerii evenimentului, echipajul de descarcerare a evacuat din autovehiculul avariat o femeie rămasă captivă între fiarele contorsionate, iar echipajele medicale și cele de pompieri militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor și acordarea îngrijirilor necesare celor șapte persoane, în cazul uneia dintre acestea, aflată în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare.

După acordarea asistenței medicale la fața locului, echipajele au transportat victimele la spital. Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, femeia aflată în stop cardio-respirator a decedat.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *