Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Accident GRAV în Florești: Patru răniți au fost transportați la spital!

Un accident rutier astăzi, 5 iunie, pe strada Gârbăului din Florești.

O mașină în care se aflau mai mulți tineri a ieșit de pe carosabil și a rămas blocată într-un șant. O tânără a rămas încarcerată în autoturismul avariat în timp ce un alt tânăr se afla întins pe carosabil în stare gravă în momentul în care au ajuns echipajele SMURD. 

„Astfel au fost dislocate pe strada Valea Gârbăului din localitatea Florești o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ.

La fața locului salvatorii au găsit autoturismul răsturnat în șanțul pentru colectarea apelor pluviale, înăuntrul căruia se afla blocată o tânără, care prezenta multiple traumatisme, și un tânăr întins în afara mașinii, care, de asemenea, prezenta politraumatisme. Ambii erau conștienți și cooperanți.

Au fost efectuate manevre pentru descarcerarea tinerei din autoturism, concomitent cu acordarea asistenței medicale tânărului aflat în stare gravă, precum și pentru încă alți doi tineri care au fost implicați în accident. În total au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ cinci persoane, dintre care patru au fost transportate la spital în stare de conștiență și cooperante” au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian