Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Emil Popa a propus la votul pe PUZ un acces mai facil la noul LIDL din Beiuș

sursă foto: primăria Beiuș fb

La ultima ședință a Consiliului Local al Municipiului Beiuș, consilierul USR, Emil Popa, a propus la votul pe PUZ un acces mai facil la noul Lidl din Beiuș.

Astfel la, proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului aferent, inițiat de către LIDL ROMANIA SCS întocmit de către S.C. HFG SOLUTIONS S.R.L., pentru construire supermarket LIDL și amenajare locuri de parcare în incintă, amplasare panouri publicitare pe teren proprietate și fațade, amplasare totem/unipol, amenajare accese și împrejmuire, racord rețele edilitare, organizare de șantier, pe terenurile cu nr. cad. 101025 CF 101025, 101026- CF 101026 si 102292- CF 102292 situate în municipiul Beiuș, str. Horea nr. 78 și str. Lucian Blaga nr. 2, consilierul local Emil Popa a propus realizarea unui acces pietonal și dinspre strada Nicolae Iorga.

„O primă și importantă etapă în realizarea și construirea unui magazin Lidl în Beiuș este întocmirea și aprobarea unui PUZ (Plan Urbanistic Zonal) care cuprinde detalii referitoare la amplasarea obiectivului în raport cu celelalte construcții din zonă. Pentru că am văzut numeroase supermarketuri în care toată parcarea este o bucată mare de beton, am solicitat ca, în parcarea din fața magazinului să se planteze un minim de 20 de arbori. Totodată am cerut să se realizeze un acces pietonal și dinspre strada Nicolae Iorga pentru ca locuitorii din cartierul Habitat să aibă acces mai facil și mai sigur la magazin” a propus consilierul USR.

Vă reamintim, în decembrie 2021, primăria din Beiuș a anunțat intenția de elaborare a PUZ pentru un supermarket LIDL și locuri de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian