Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

No time to die: Nistor „007” a revenit în forță la timona județului

Noi le-am mai spus PSDiștilor hunedoreni: când Nistor iese din joc, PSD nu mai este Real Madrid-ul Hunedoarei la nivel de politică, ci Atheltic Bilbao sau Valencia CF. Și le-am mai zis PSDiștilor hunedoreni o chestie: băieți, degeaba v-a crescut mustața, dacă nu-i deasă. Până una alta, Nistor, politic vorbind, e James Bond de Hunedoara – No time to die.

Ca să conduci județul ai nevoie de voturi dar și de combinații care aduc voturi, așa că rugați-vă ca Laurențiu să fie în formă încă 10 ani de acum încolo, ca să mai prindeți osul fericirii administrative.

Treaba este așa, nu vom dezvolta subiectul, însă câteva zile, Laurențiu Nistor, a fost, să zicem, într-un concediu de odihnă 🙂 Unii deja se gândeau cum să joace zarurile de la table ca să preia moștenirea, dar surpriză, jupânul s-a întors extrem de activ și sănătos tun.

Așa că băieți, lăsați cotețăraiele, județul și partidul îl puteți ține cu minim full sau chintă politică, nu cu o pereche de doiari de treflă. Iar Nistor știe excelent și table și poker la propriu iar la șah politic deocamdată nimeni nu-l întrece.

Cius, noapte bună!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *